Om np visuals

Læs mere om mit arbejde inden for fotografi, video og annoncering

Engagement og kvalitet

Jeg er en dedikeret fotograf, videograf og annoncør. Med en skarp æstetisk sans og teknisk ekspertise går jeg langt for at skabe et produkt der kan hjælpe lige netop din forretning.

 

Med mig ved roret er du garanteret ekspertise, professionalisme og en personlig tilgang til visuel kommunikation. Lad os sammen skabe visuelt indhold, der skiller sig ud og efterlader et varigt indtryk.

NP Visuals

Velkommen til NP Visuals. Mit navn er Niklas Lau Petersen, jeg driver ene og alene denne virksomhed. Mit arbejde strækker sig over fotografi, videoproduktion og social media annoncering på platformene Facebook, Google og TikTok. 

 

Jeg tror på, at den personlige forbindelse er afgørende for et vellykket samarbejde. Derfor er min tilgang baseret på åbenhed, ærlighed og en ægte interesse i at forstå dine behov. Din vision bliver min mission, og jeg stræber efter at overgå dine forventninger ved hver eneste opgave.

Uanset om det er gennem kreative portrætter, levende videoproduktioner eller strategisk annoncering, er mit fokus altid på at levere en oplevelse, der er enestående og mindeværdig. Jeg ser frem til at skabe noget ekstraordinært sammen med dig.

SPØRGSMÅL?

Har du spørgsmål til priser, leveringstider eller lignende? Så tøv ikke med at kontakte mig.