Priser

Vækst din virksomhed med fornuftige priser på billeder og reklamefilm

God pris, høj vækst - mit løfte til dig

Priserne varierer fra projekt til projekt. Se eksempler på mine priser nedenunder.

EP1.00_00_00_00.Still001

Reklamefilm

Skal du bruge en reklamefilm til din annoncering? Eller har du brug for en video til din hjemmeside? Så kan jeg hjælpe. En typisk reklamefilm koster mellem 4.000-20.000 kr. Eksempelvis:

Produkt- og stemningsbilleder

Uanset om du sælger en service eller et fysisk produkt, så kan jeg tage dine billeder. En typisk billedbunke koster mellem 3.000-6.000 kr. Eksempelvis:

DSC07456
DSC07549

Eventfilm og musikvideoer

Skal jeg fange stemningen til dit event? Eller er du musiker og mangler en musikvideo? Så kan jeg hjælpe dig. Events og musikvideoer koster typisk mellem 5.000-16.000 kr. Eksempelvis:

Hvad kan du forvente?

Husk at ovenstående priser blot er eksempler. Hvis du er i tvivl om hvor meget dit kommende projekt kommer til at koste, så skynd dig at kontakte mig. På den måde kan vi hurtigt, i fællesskab, finde frem til en fornuftig pris. Jeg forsøger altid at prissætte mine produktioner så fair som jeg overhovedet kan. 

 

Så hvad kan du forvente? Mine priser varierer fra projekt til projekt. F.eks, har du 10 produkter du skal have taget billeder af? Forvent en pris på 3.000 kr. Har du derimod 100+ produkter du skal have taget produktbilleder af? Forvent en pris over 20.000 kr. Det samme princip gælder reklamefilm. Skal du have lavet en simpel 60 sek reklamefilm til online annoncering? Forvent en pris på 4.000 kr. Skal du derimod have produceret en reklamefilm, der kræver skuespillere, rekvisitter, lokationer og en masse andet planlægning? Forvent en pris over 15.000 kr. Musikvideoer; det koster væsentlig mindre at producere en video på en enkelt lokation hvor artist/band performer deres nummer, end hvis der er historie, skuespillere, 3-4 lokationer involveret. Kort og godt: Jo hurtigere jeg kan producere det, jo mindre koster det.

Virksomheder jeg har arbejdet med

Glade kunder som har jeg har leveret foto & video til. Blev en af dem i dag!