TikTok ads

Vækst din virksomhed med annoncer på TikTok.

Ingen binding

Månedlig annoncering

Jeg opsætter og optimerer dine annoncer på TikTok – En af de mest effektive annonceringsplatforme i verden.

Basal

3.000.-

/måned
Udvidet

6.000.-

/måned
Premium

12.000.-

/måned

Målgrupper

Jeg tester hvilke målgrupper der er mest effektive til din forretning

Materiale

Jeg tester hvilke billeder og videoer din målgruppe reagerer bedst på

Optagelse

Få nye billeder og videoer hver måned, med pakkerne udvidet og premium

Ved oprettelse, send mail til info@npvisuals.dk

Eller book et møde

Virksomheder jeg har lavet annoncer for

Glade kunder som har jeg har opsat og optimeret annoncer for. Blev en af dem i dag!

Har du et spørgsmål?

Ofte stillet spørgsmål

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Kontakt mig på info@npvisuals.dk

Hvis du ønsker annoncering på mere end en platform, bedes du kontakte mig på info@npvisuals.dk – Så får du et skræddersyet tilbud. Der vil blive taget udgangspunkt i pakkepriserne. Et eksempel: Udvidet Facebook ads, basal Google og TikTok ads = 16.000.-

På en optagelsesdag er jeg ude ved dig/jer i 6 timer. I får alt hvad vi kan nå inden for den tidsramme. Typisk vil det være 10-15 brugbare billeder og 3-4 videoer. Det varierer selvfølgelig alt efter hvor omfattende materialet skal være.

Hvis dit prisleje er mellem 0-800 kr, kan du forvente at se en betydelig forskel allerede første måned. Det er uanset om du har en webshop eller en servicevirksomhed. 

Jo højere prislejet er, jo længere tager det før du ser resultater.

Jeg laver flere annoncesæt og annoncer, og tester hvilke interesser der bedst matcher jeres kunder, samt hvilke type billeder og videoer de responderer bedst på. Annoncerne optimeres på baggrund af data.

Hvis du allerede har materiale, kan jeg sætte dine annoncer op i løbet af 3-4 dage. Hvis vi først skal optage materiale, kan du forvente nogle ugers ventetid.